London Grammar – ‘Hey Now’

Posted on February 23, 2014 in Music, single of the week

London Grammar – Hey Now (2014)

RELEASE ‘HEY NOW’ ON MARCH 16th 2014.

Samo prije nešto više od godinu dana, prethodno potpuno nepoznat trio nazvan London Grammar na internet je postavio pjesmu nazvanu ‘Hey Now’. Ta izvrsno uobličena pjesma privukla je pažnju blogera i glazbenih fanova širom UK i svijeta istovremeno postajući jednim od najvećih debitanskih proboja 2013. godine! U cijelu priču tada se potpuno uklapa da nakon preko skoro četiri milijuna preslušavanja, pjesma ‘Hey Now’, prva koja je svijetu predstavila Hannah Reid, Dana Rothmana i Dota Majora u ožujku postaje novim službenim singlom. Od tog prvog pojavljivanja na internetu, London Grammar je rasprodao tri nacionalne UK turneje,koncerte po Europi, Australiji ali i Americi gdje će ponovno na još jednu turneju tijekom ožujka. Tu je i nominacija za BEST BREAKTHROUGH ACT na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awards! Njihov vrlo uspješan debitanski album ‘If You Wait’ prodan je u preko 250.000 primjeraka od objave u rujnu 2013., a proglašen je i albumom godine (iTunes) kao što se i našao na listama najboljih albuma prošle godine (BBC 6Music, Sunday Times, Line Of Best Fit, Clash…). Njihova popularnost nezaustavljivo raste, a po prvi put nastupili su i na američkoj TV u talk showu Jimmya Fallona.

Singl ‘Hey Now’ će u UK biti objavljen 16.ožujka, uz nekoliko mixeva koje su ovih dana predstavili. Jedan od njih poslušajte na linku ispod!

www.londongrammar.com

comments: 0 »

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>