LOVELY QUINCES NA CANADIAN MUSIC WEEK FESTIVALU!

Posted on January 20, 2014 in Live

Nakon izrazito uspješne 2013. godine, u kojoj se premijerno predstavila na glazbenoj sceni, oduševila kritiku i publiku, te objavila najavni EP “No Room For Us” koji je u nizu medija proglašen najboljim domaćim izdanjem prošle godine, Lovely Quinces nastavlja puniti svoj kalendar inozemnih nastupa i u ovoj godini.

Nakon nastupa na SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku, Dunja će se na sjevernoamerički kontinent vratiti ponovo u svibnju i nastupiti na Canadian Music Week konferenciji u Torontu. Poziv na ovaj događaj ne čudi posebno s obzirom da je Dunja u Torontu nastupala krajem prošle godine svirajući čak 6 puta unutar 3 dana na Indie Week festivalu gdje je ostavila sjajan dojam.

Canadian Music Week najstariji je i najcjenjeniji događaj ovakve vrste u Kanadi, a ove godine održava se njegovo 32. izdanje. U prošlosti su nastupala imena svih mogućih glazbenih žanrova uključujući Rihannu, Nick Cave-a & The Bad Seeds, Alanis Morissette, Katy Perry, Savages i mnoge druge. Ovogodišnji Canadian Music Week događa se od 6. do 10. svibnja.

comments: 0 »

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>